E: info@westindianinvestmentgroup.com | T: (00597) 420250

Investment Partnership


iStock_000001128112Small

 

Door ons wereldwijd opgebouwde netwerk van specialisten zijn wij in staat maatwerk te leveren voor bedrijven met als doel het leveren van aantrekkelijke rendementen voor onze investeerders.
W.I.I.G. selecteert en schakelt investeerders in voor projecten die ieder jaar met een relatief hoge voorspelbaarheidsgraad winstgroei kunnen laten zien. Efficiënt gebruik van kapitaal, positieve kasstromen en een lange-termijn focus zijn essentiële ingrediënten van onze investeringsstijl.

Ons oog valt opvallend frequent op familiebedrijven. Vaak met de oprichter nog aan het roer en familieleden als aandeelhouders.
Wij hebben een uitgesproken voorkeur voor ondernemingen die in staat zijn om zowel langdurig hoog rendement op kapitaal te behalen, als hoge marges en een groeiende, vrije kasstroom te genereren. Deze jaarlijks stijgende winststroom is de motor achter toekomstige positieve koersontwikkelingen.

Samen streven wij ernaar de prestaties van onze bedrijven aanzienlijk te verbeteren en waarde te creëren voor bedrijven met goede lange-termijn vooruitzichten. Daarom vinden wij het belangrijk dat het management van onze deelnemingen direct, maar ook financieel, betrokken is bij het bedrijf. Niet door middel van opties (zonder downside), maar net zoals wij, als mede-eigenaar met aandelen. De specialisten van W.I.I.G. creëren duurzame waarde door toepassing van een hands-on operationele aanpak tijdens het werken met de klant.